0546-571546 - toets 1 info@huisartsenpraktijkbrockhoff.nl

Herhaalrecepten

Herhaalrecepten zijn recepten voor medicijnen die u chronisch gebruikt en die al eerder door uw huisarts of specialist aan u zijn voorgeschreven.

Chronisch gebruikte medicatie schrijven wij voor 3 maand uit, met 1 herhaling. Slaap en rustgevende medicatie voor 1 maand zonder herhaling.

U kunt op verschillende manieren u herhaalrecepten aanvragen:

Via onze herhaalreceptenlijn: telefoonnummer: 0546-571546 ; bij het keuzemenu kiest u toets 2.

  1. Uw naam en uw geboortedatum.
  2. Uw adres.
  3. De naam van uw medicijn.

Spreekt u alstublieft de gegevens zo duidelijk mogelijk in.
Wanneer u de herhaalreceptenlijn belt voor 11.00 uur, dan kunt u de medicijnen 2 werkdagen daarna na 11.00 uur ophalen bij de apotheek.

Via onze 'Herhaalreceptenbus'. Bij ons in de praktijk hangt links van de balie een brievenbus waar u uw lege doosjes in kunt leveren.

Via MijnGezondheid.net. Met MijnGezondheid.net regelt u online via uw eigen patiënten-portaal een aantal gezondheidszaken met uw huisarts. Klik hier om direct door te gaan naar de site: MijnGezondheid.net. Heeft u nog geen account en wilt u zich graag aanmelden? Klik dan hier: Aanmeldformulier MijnGezondheid.net

Via rechtstreeks contact met de apotheek op telefoonnummer: 0546-577555.
Dit is alleen mogelijk als onze praktijk gesloten is i.v.m.vakantie. Bij de apotheek kunt u dan, voor 11.00 uur, uw herhaalmedicijnen bestellen. Uw medicijnen liggen de volgende werkdag na 11.00 uur voor u klaar. Voor het aanvragen van overige medicijnen kunt u contact opnemen met de waarnemende huisarts.

Wij en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar onze Privacy Verklaring.