0546-571546 - toets 1 info@huisartsenpraktijkbrockhoff.nl

Medische websites

Hieronder treft u een aantal websites met medische informatie.

FEA

Bent u een patiënt die regelmatig en lange tijd medische zorg nodig heeft, omdat u bijvoorbeeld diabetes, COPD of een hart- en vaatziekte heeft? Of bent u mantelzorger voor iemand met een chronische ziekte of oudere? Heeft u een (chronische) ziekte dan is er vaak veelvuldig contact met meerdere zorgverleners. De huisarts is voor u altijd het eerste aanspreekpunt. Voor u als patiënt en/of mantelzorger, maar ook voor de zorgverleners.Het is belangrijk om de zorg van de verschillende zorgverleners goed op elkaar af te stemmen. Daarom zijn in Nederland zorggroepen opgericht. Deze zorggroepen ondersteunen de huisarts en de zorgverleners en maken afspraken die zijn vastgelegd in zorgprogramma’s. De huisartsen in Almelo en omstreken zijn aangesloten bij de zorggroep Federatie Eerstelijnzorg Almelo (FEA). Wilt u meer weten over FEA? Klik hier.

Thuisarts.nl

Thuisarts.nl geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte. Bij vragen en klachten thuis; voor, tijdens en na uw bezoek aan de huisarts. Thuisarts.nl is samengesteld door huisartsen.

www.thuisarts.nl

ZGT

Website van het ZGT Almelo en Hengelo.

www.zgt.nl

Wij en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar onze Privacy Verklaring.