0546-571546 - toets 1 info@huisartsenpraktijkbrockhoff.nl

MijnGezondheid.net

Via MijnGezondheid.net regelt u online via uw eigen patiëntenportaal een aantal gezondheidszaken met uw huisarts. U kunt u aanmelden door het aanmeldformulier in te vullen (klik op ‘Aanmeldformulier MijnGezondheid.net’), of via één van de assistentes. 

>> Aanmeldformulier MijnGezondheid.net

Voordelen MijnGezondheid.net:

  • Online afspraken maken – Maak online een afspraak met uw huisarts. Een afspraak maken kan 24 uur per dag; deze afspraak komt direct in de agenda van uw huisarts te staan.
  • Medicatie bestellen – Bestel medicijnen op het moment dat het u uitkomt.
  • Inzage in uw medisch dossier – MijnGezondheid.net toont u een samenvatting van uw medisch dossier. Eventuele bijzonderheden en overgevoeligheden staan vermeld.
  • E-consult – Stel online – via een beveiligde verbinding – een vraag aan uw huisarts of apotheker.
  • ‘MedGemak’ app – MijnGezondheid.net maakt ook gebruik van een app. Deze app kunt u gratis downloaden in de App-Store of Google Play-Store op uw smartphone of tablet.

NB: laboratoriumuitslagen zijn niet inzichtelijk.

Wij en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar onze Privacy Verklaring.